? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, February 25, 2009

Favorite Picture....

Aku buat ni sebab terpengaruh ngan Misz Yang Tensen...hehehe...
Tapi aku tak letak sekeping...sebab aku ni gelojoh, aku nak letak banyak...suka ati aku lah..blog aku kan...hahhahah....


1.plz upload pic fav korang.. =)

2. time nie kat mane ?
Masa ni aku kena jagi urusetia untuk satu kursus...so petang tu jalan2 cari makan la..

3. sape yang capture picture nie ?
En. Syawal a.k.a Anak Borhan

4. nape korang suke pic yang korangg upload nie ?
aku nampak cam kurus gitu...boley alasan ni????


2. time nie kat mane
Kat ofis (bosan wat kerja aku bergambaran)

3. sape yang capture picture nie ?
Sendiri ambik (sebab takde orang nak layan aku time gitu)

4. nape korang suke pic yang korangg upload nie ?
Nampak aku macam ayu n naive kan???korang tak perasan ker??


2. time nie kat mane ?
Dalam hotel...tak ingat dah nama hotel tu...(konvokesyen)

3. sape yang capture picture nie ?
Sape lagi kalau bukan aku...(budak berdua tu tahu nak posing jer..)

4. nape korang suke pic yang korangg upload nie ?
Nape erk???ntahla..tapi suka tengok...

2. time nie kat mane ?::
Kat ofis jugak (nampak sangatla aku suka monteng kan????)

3. sape yang capture picture nie ?
Kak Wan rasanya...ingat2 lupa...

4. nape korang suke pic yang korangg upload nie ?
Sebab on that day aku dapat kembar...(baju sama tu)..tak rancang pakai sama k??masa beli pun bukan pergi sama2..ini betul2 kebetulan)

5. TAG la beberape orang untuk nie ;
Sape yang bace, wajib dia kena buat...boleh???

2 comments:

Sutera Batik said...

Muahahaha... Boleh plak boria anak tanjung ngan anak pak masor tu...

redspider crystal said...

Tudung pun dah nak sama...sehati 2jiwa ni...