? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, February 16, 2010

Rindu Nak Bawak Ini Ke Mana-mana....

Mmm....masa bujang dolu2 selalu ke mana2 dengan 'dia'...sanggup dia menemaniku ke mana sahaja...tapi dengan syarat aku belanja dia minum...huhuhu...sekarang dia bersama orang lain...ingin ku bersamanya semula...tapi apakan daya...'yang itu' tak sudi berkongsi kasih....
'yang itu'
'dia'
-
-


hehhe...saje jer nak enterprem peneman saya waktu muda remaja dulu..hheheh..tapi sejak kawin kete ni let go kat 'ex-gf' brother i...dia sambung bayar jer...after setahun lebih dia pulangkan balik...nak tak nak kena la accept kan...ingat nak jual jer..tapi my daddy nak tolong sambung bayarkan...ahaks...ok jer...sayang gak nak jual...i nak sambung bayar rasa macam tak berbaloi jer...bukan guna sangat pun...gi kerja sekali ngan hubby jer...so tumpang TAH hubby j la..TAN duk kat umah abah yer...berkhidmat la ngan abah tu...heheeh...sayang ngan nombor 980 tu...kenangan beb...heheheh...

2 comments:

Lazyf... said...

ske ngan Kelisa walaupun x pnah ader 'jodoh' utk bersama ngan Kelisa...huhuhu

IrinaSairah said...

lazyf,
best bawak kelisa ni..nak2 bahagian cilok and parking...hehehe..puas hati ar...