? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, February 8, 2010

Reezq Wit His New Stuff

Hai sume..
Dalam entry yang lepas saya ada bagitau yang saya mengecat bagai kan...sampai cat kena kat rambut...okeh, lepas sume tu, ngan tak mandi...ngan tak tukar baju, terus ke bandar...beli susu ngan diaper reezq...baru teringat yang susu reezq tinggal sikit je dalam tin..
-
-
So, sampai la ke Sabasun Hypermarket...reezq tinggal ngan papa lam kete..mama jer yang kuar..memang sempoi giler ar...baju pun terkena cat...ada i kesah...susu anak i lagi penting...takkan nak bersolek bagai pulak...ayat cover tuh..hahah..
-
-
sampai kat area diaper tu..ternampak la menan ni...hari tu cari gak kat Giant, tapi takde..dah habis kot..so duk berkira-kira..nak ambik ke tak...dah main angkat letak dah...padahal diapers ngan susu tak ambik lagi nih...mama ko ni dah terlebih excited dari ko reezq...hahaha...so, selepas dibuat pertimbangan, ambik la jugak..sian kat reezq...nanti takla dia boring sengsorang time wan duk menjahit...
-
-
Nak tahu pe yang saya beli untuk reezq???
-
-
-
-
-
Tara....hehhe...lepas ni reezq leh la tengok menatang2 tuh...hahah..
masa nih reezq dah tdo, tapi mama dia gatal gak nak letak...hahaha...
-
-
Perkembangan reezq sekarang
-
1. dia dah pandai sengeh bila di agah
2. pandai jugak cakap (of course bahasa jerman dia tu lah..), nak2 dengan papa dia...sampai muncung2 mulut dia..hahah..
3. bila dia stare at something, memang tak berkelip mata dia..macam menan kat atas tu, bila dia renung lion, lion tu j la dia tengok sampai la kita kacau dia...
4. pe lagi achievement reezq erk???tu je kot setakat ni...what can we expect from baby yang berusia 2 bln setengah kan..kira ok la tu...ehhehe
-
-


okeh, ye la papa, tau papa pun nak enterprem jugak lam blog mama nih...

oleh sebab itu mama pun menjeleskan diri dan terus menempekkan gambo ni..hehehe



6 comments:

Anonymous said...

Yess...mama die cun kembali...

:)

IrinaSairah said...

cun ker???hehehe...

rubbysuzy_86 said...

IRINA BPE HINGGIT MAINAN ALAH TU....BELI KT NER???MCM MINAT JERK....

MarkDriver~~~~ said...

hahahhaha.. kalau dah keturunan mariam mat amin tuh tak yah cakap la.. nak beli mende lain mende lain yang dia nampak.. wakakakkakakaakka..

cahaya said...

eh..eh...
sebijik cam papa dielah...
ahaks(^^P)

IrinaSairah said...

rubby,
mmm..saya beli RM79.90..dok tahu la kalu ada murah lagi kat lain..beli kat SABASUN..rasanya kalu kat kuantan lagi banyak choice kot..

Is,
nok wat gane..mama excited dari reezq..tapi reezq suka duk atas tu...

cahaya,
memang anak papa...hehehe