? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, January 31, 2010

Reezq Wit Papa

Salam sume..
Pertama-tama nak ucapkan time kasih kat mansor n nisa sebab sudi jenguk baby reezq khamis baru ni..heheh...sori la tak dapat nak sembang lama-lama...
Nanti kita sambung sembang lagi erk???
Makin cute iman tuh...
On that day jugak saya balik Chendering...al-maklumla..orang Chendering ternanti-nantikan kitorang ni...sebab pe???sebab reezq la...tak sabar2 nak jumpa reezq..
Cuti weekend ni saya banyak tdo jer..hehe...best..reezq???takeover kat nenek dia la..mama nak tido puas2...hehehe...jahat tak saya...heheh...
-
-
Nak mandikan Reezq...posing dulu...eh, papa dah mandi ke belum masa ni erk??hahah...
ooo..dah pandai nak memanjat erk???/

reezq ni suka sangat ngan kamera....

satu kegemaran reezq...tdo atas dada papa dia..atas dada orang lain tak nak..include mama dia ni ha...

terus lena...jeles mama...

video

1 comments:

MarkDriver~~~~ said...

budak gemuk..
mama mung wi makan nape ar??
kekgi x larat pok alang nop dukung..
rambut tuh boleh ikat doh.. wakakakkakakak..
suh mat reezq diet cam mama yer jugak..