? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, January 26, 2010

Cucuk Time....

Salam sume...
Seiring dengan genapnyer 2 bulan umur reezq itu bermakna tibalah masa untuk dicucuk lagi...
Sian anak mama erk????
Doc cakap cucuk kali ni, anak mungkin akan demam...bimbang tul...sebab reezq baru je pulih dari selesema..
So malam tadi, ke Pusat Perubatan Intan...before that singgah mydin jap beli lampin untuk reezq...
Sampai Intan, macam biasa la, sentiasa ramai orang...ada gak jumpa 3,4 orang warga UMT..dah leh jadi klinik UMT dah tu..hehehe...
-
-
Sampai turn, masuk jumpa doc , timbang dulu...anak mama ni dah bertambah 1kg lagi...so sekarang ni dah 5.6kg...berat jugak anak mama ni...lenguh la bahu mama nak dukung reezq nanti...hehehe...
-
-
Kali ni cucuk kat punggung lak...masa umur sebulan hari tu, doc cucuk kat paha...dalam hati bimbang tul dia nangis kuat2...sebab masa tu dia tengah best tido...dah kejutkan pun still pejam mata...sampai papa letak air kat muka pun, reezq tak sedar..ape la anak mama ni...
Thanks god, reezq tak nangis masa kena cucuk...dia terkejut jer...pastu sambung tdo balik...lega hati mama dan papa...heheheh...doc bagi ubat demam..
-
-
Otw balik singgah McD beli bubur ayam untuk mama...ehheheh...terasa nak makan lak..heheh...lagipun papa offer, so pe lagi...hehehe....sampai umah, terus bagi reezq makan ubat..macam biasa la, dia kuarkan balik sume ubat tu...geram tul...mama bimbang reezq demam kalau tak makan ubat....pagi tadi pun sebelum g kerja, sempat suapkan ubat untuk reezq...
tunggu papa tengah bersiap...
lambat tul la papa ni..reezq tdo dulu la...

hensem tak reezq pakai baju ni...baju ni pak alang ngan chu mah yang bagi...hehehe...

gambar mama mestila tak ketinggalan kan???saya tengah syok tido mama kacau lak..huhuh..


9 comments:

juliana said...

banyok muka papa dia la esqandar ni..

IrinaSairah said...

kak ju...
tau takpe..huhu...takdok pun orang kata ikut muka mama dia...huhuhuh..

Ummi @iman said...

6t bleh jd player badminton. hahaha...

juliana said...

takpe ina...esok2 berubah ikut mama dia pulok..baby ni tiap2 hari muka dia akan berubah..

MarkDriver~~~~ said...

mcm kukenal baju itu.. wakakkaka

tOyO said...

aku x wish lagi..
tahniah kerana menjd seorang ibu..
^^,

IrinaSairah said...

toyo,
thanks...

Emacupcake said...

tahniah irina, sihat baby awak...nanti bagi la dia fully bf, baik tuk kesihatan dier..skrg ema da belajar bagi full bf kat anak..no more formula milk...klu tak tau macamana nak buat EBm boleh la surf susuibu.com...

Aiydalela said...

dah besar dah.. :D cantik nama dia..