? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, December 28, 2011

Cucuk Langit...

Eh...apesal lak main cucuk2 langit nih...tak baik tau...


Nak citer, malam tadi gi cucuk dak rayyan...untuk 5 bulan punya..tu pun dah lewat 2 hari...2 hari jer pun...nak buat guane..papa ngan mama sibuk jer...sibuk lah sangat kan?hehhehe...


Mulanya ajak abang reezq sekali...dah siap masuk kete, wan datang ambik abang...wan cakap abang tak tido lagi petang tadi...jap lg mesti ngantuk nak tido...wan umpan nak ajak g jalan2 ngan aki...terus makan umpan...tapi aki bawak round2 jugak lah..wan kate takleh tipu nanti dia tak percaya lak lain kali...bagus lah wan nih..hehehe...


Ok..sambung hal rayyan lak...baguslah anak mama nih..tak nangis langsung masa kena cucuk...rileks jer muka dia tengok Doc duk cucuk dia..hehehe..kuar jer bilik papa tanya, eh dah siap ker cucuk??tak dengar nangis pun??hehehe..anak papa ni hero lah...mane nangis2 ni...hehehe...berat rayyan dah 6.4kg..patutlah lenguh lengan mama tiap kali dukung rayyan..if nak bawak kuar kena bawak stroller...tak sanggup mak nak dukung...hahahha..



pic malam tadi tak ambik...tak terambik lak...mama luper..heheheh...rayyan wit nenek...



muka ala-ala manja gitu...ahakss....

buah hati pengarang jantung...sekarang ni time mama balik kerja, baru dengar mama bagi salam dia yang dalam rumah dah melalak...belum nampak muka lagi...lawak betullah adik rayyan ni...kalau abang reezq dulu tak kisah pun kat mama...


semoga rayyan membesar dengan sihat dah jadi anak yang soleh yang akan mendoakan mama dan papa kelak...amin...



2 comments:

Luahan Hati Sepi said...

salam ina, ank ema ms 5 blan x ngis gok. tp inject 6 blan br ni selok nangis. shat molek. 6 blan 10kg tp tetap nangis gok.

IrinaSairah said...

ema,
wow..6 bln 10kg..memang semangat tuh..lenguh lah nok dukung..heheheh...biasa la..kadang kadar kepekatan ubat tu yang jadi sakit or tak sakit sangat...ina raselah..hehehe