? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, December 22, 2011

Citer Ringkas Di Hari Khamis

Again...entry mengarut...dah ada bekalan pic..tapi tak de mood lak nak mengarang....karang2 kalau mood itu mari, i up entry ok...ni entry untuk menghilangkan rasa bersalah kalau tak upload entry...boleh camtu????


Aku kan macam satu tebiat dah sekarang...aku suka bersiar-siar kat blog orang...tapi dengan syarat aku akan bersiar-siar dengan senang hati kalau aku dah up entry aku...even yang teramat ringkas pun cukup lah..untuk sedapkan hati aku sendiri...aku rasa jeles...eh baguslah dia nih...update blog sentiasa...so aku pun nak jadi macam dia...heheheh...


Hari ni dah hari Khamis...kejap jer rasa....dah nak jumpa weekend lagi...hik..hik..i like babehhh...minggu ni tak tahu lah nak buat ape lak...ade lah planning nak go somewhere...tapi tak tahu lah jalan ke tak...kalau duk melepak kat umah pun best..petang2 baru kuar wat jalan anak-anak kan???tengok lah dulu macam mana...huhuh....



pic ni reezq yang ambikkan..anak mama dah boleh harap ambik pic dah..mama sukaaa...heheheh...tp aku kena tertunduk-tunduk supaya muka aku tu masuk dalam lense kamera...dia main tekan jer..heheheh...

2 comments:

leyzajamil said...

nak masuk tahun 2012 ni, sy doakan moga lebih banyak kejayaan & kebahagiaan yang kamu perolehi nanti, amin..

IrinaSairah said...

amin...terima kasih Ieyzajamil...semoga kita sama2 mendapat kebahagiaan itu...