? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, January 29, 2009

Kenapa Lelaki Susah Nak Faham Wanita????

Mmmm...actually aku sedang kebengangan ni...sampai takleh nak tido...geram betul la..sedangkan dia syok jer berlingkau atas katil...tensen tau...huhu...
citernya macam ni...beberapa hari lepas aku kasi tau la kat mizi yang aku teringin nak makan chicken chop..(sebenarnya dari masa pregnant lagi, tapi kedai yang aku nak gi tu selalu jer kehabisan stok time aku nak order)..pastu mizi cakap dia ada janji ngan kawan dia n dia promise kat aku malam tadi...(khamis malam)..so ok la..aku setuju jer..alih2 bila dah sampai masa, dia leh pulak kautim ngan member dia...mananya aku tak geram..dah la dari siang aku duk berangan nak makan chicken chop...terasa pedih benor hati aku ni...bila aku membebel mula la dia sentap...bila dia dah mula sentap aku dah mula hilang mood...at last aku wat bodo jer..merajuk ler kononnya...kat kul 12 mlm baru dia balik, nak ajak g makan..mmm...ne la ada lagi chicken chop kat kedai tu...aku nak yang kat situ jer...kat tempat lain aku tak nak...
Niat aku bercerita ni bukan pe..aku rasa lelaki ni jenis memang jenis macam tu kot..tapi tak semua la kan...tak nak faham langsung perasaan kite ni...geramnyer...kalalu diikutkan masalah aku ni memang la tak seberapa...tapi dari hal yang kecik ini la yang boleh membawa ke masalah yang lebih besar kan???
Dah la story pasal tu...mmm...aku dah tak sabar nak masuk ofis balik ni..heheh...
Siang tadi aku gi ofis jap, ambik barang..masyaallah, meja ofis aku macam ape ntah..bersepah...letih la aku nak kemas balik nanti...hhuhu..
K la..setakat ni dulu...aku nak jalan2 kat blog orang lain plak..lama dah tak round ni...hehehe..daaa...

4 comments:

aiSya iRa said...

ai ina!!!
knal aku agi x??
syatul neh....
hehe...

aku nk bg opinion gk neh....
aku rs btol gk la laki ssh nk phm pmpn....
dan sebaliknye...
laki jnis yg self oriented kdg2...
klu pmpn die akn pikir others dl br die pikir diri sdiri....
e;g klu pmpn die xkn pkai sbarang tkut org mngate...
but 4men, they dun care wat will others say 'bout him....
kn bgus klu kt can be each other and we'll understand others more....
cm lagu if i were a boy....
huhhu....

Sutera Batik said...

Aku pun stuju... ehehehehe.. susah sgt ke dorang nk paham kite?? tensi

Matt Iss said...

biala la lelaki.. seburuk mana pun laki kak irah gop..
chicken chop punyer pasal la nie..
hahahahhahahahha
lelaki bukan susah nak faham tapi saje buat2 tak faham sebab nak buat oarang faham yang lelaki memang seorang yang pefaham sampai aku sendiri pun tak paham ape2 pun

azam said...

sayangilah suami anda hahahahaha.