? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, November 2, 2010

Tak Lama Lagi.....

Mmmm....dalam lebih kurang 2 minggu je lagi...anak bujang mama ni dah nak genap setahun usianya...sedang berfikir2..nak sambut ke tak???nak sambut ke tak????kalau nak sambut nak buat kat mana????my sister cadangkan buat kat kfc...tapi if reezq dah leh jalan, barulah enjoy sikit kan????ke nak g makan2 ngan family jer...beli sebiji kek letak lilin sebatang....pastu bergambar untuk kenangan...wut say u?????

Rasa macam sekejap la pulak masa berlalu....pejam celik pejam celik dah nak setahun dah....rasa macam reezq tu kecik j lagi...masih baby....huhuhuhu....rindu reezq time baby dulu...sangatlah senang nak jaga dia...tak merengek langsung...dalam pantang lagi lah senang...malam dia tido jer...sampaikan mama kejutkan dia untuk menyusu...punyalah syok tido...

Reezq jarang menangis...kalau nak susu merengek j lah....kalau nak dia menangis, usik la dia...heheheh...mama perasan reezq ni sensitif orangnyer...pantang bunyi bising tetiba, dia mudah terkejut...mula la nak nangis...hehehhh...tapi nangis kejap jer....

Sekarang reezq tengah bertatih...tapi masih takut2....harapnye bila cukup setahun nanti, reezq dah leh jalan...chayokkk anak mama....lasak pun bukan main sekarang ni....sume dia nak cuba...reezq sangat suka iklan promo TV3 tu...na..na..na..na..na..na..na..na..na..TV3!!!!!!!!!!!!!!!!!!kalau dengar iklan tu mesti cepat2 pergi depan TV....pelah yang syok sangat kat iklan tu agaknyer...heheheh

Sekarang reezq dah ada 5 batang gigi...3 kat bawah...2 kat atas yang besarrrrr punyer...heeheheh...dia tak culas bila mama nak gosok gigi dia...bila nampak jer berus gigi, terus suakan mulut dia tu...heheheh...alhamdulillah...good boy anak mama nih....


budak comot kesayangan mama....
pagi2 rutin dia pergi start enjin kete papa...heheheh...
si mata bolat....
mama jahat...bagi reezq pakai tudung dan baju kurung kakak marissa...heheheh
miss u so much sayang....heheheh


1 comments:

penglipur lara said...

qaseh pun lgi smnggu lbey die punye birhday...rse2 pnggil family n budak2 dkt2 umah je......huhuhuhuuh