? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, July 1, 2010

Update Bout Reezq....

Hai kawan-kawan....lama mama saya tak citer pasal saye kan????kejam mama ni tau...oleh sebab itu...saye telah menceroboh dalam blog mama ni..biar saye je yang taip sendiri....saye baru je pulih dari demam tercampak...eh silap..demam campak...hehehe...habis muka hensem saye tau...naik bintik2 merah...malu saye nak tunjuk gambar tu...mama ade ambik pic muka saya di kala tak hensem tu....
Sekarang ni saya dah sihat dah....bintik2 pun dah beransur hilang...dah macho balik dah..hehehe...sekarang umur saya dah 7 bulan...tapi saya tak leh merangkak lagi...huhuhu...saya tak berani nak gerakkan tangan saya ni ha...so statik je macam tu...saya takut muka saya tersembam kat lantai lagi...penyek la hidung saye...
Berat saye???ala...malu la nak bagitau auntie2 sume....saya tak la berat sangat...baru jer 7kg...saya ni kategori slim la..mungkin sebab saya ikut genetik papa kot...ehehheeh...(ampun papa..)...sekarang saya dah leh duk lam walker...dah laju dah pun saya bawak walker tu ke sana ke mari...tapi bila nampak mama, saya terus nangis..nak mintak mama dukung...kalau nampak orang lain pun macam tu jugak...heheheh...
Saya juga mula kuat makan sekarang ni...saya suka sangat bubur yang wan buatkan....memang saya makan sampai habis....saya juga suka makan calsiyum...syedap tau...saya suka perisa vanilla dan anggur...oh yer ...jelly pun saya suka...aiskrim ape lagi...tapi saya jarang dapat makan aiskrim...hihuhuh....
Hobi saye pagi2 adalah sengeh kat sume orang...celik jer mate, saya akan sengih kat mama...sebab saya tau nanti mama akan dukung saya...akan bawak saya masuk lam kete papa masa mama nak panaskan enjin kereta...ha...masa tu leh la saya feeling2 bawak kereta...pegang stering kete...best kan???/
Tapi lepas tu, mama, papa, atuk ngan aunt tinggalkan saya ngan wan jer...tinggal la saye berdua ngan wan...sedih tau..sunyi jer....lambat pulak nak jumpa ngan dorang balik....petang baru la nampak muka dorang..huhuhu..jom tengok pic saye...heheheh..

oh yer..masa ni saya take over papa jap...papa dah letih drive..so biar saye j la yang drive yer...eh..eh...macam sedap lak stering ni..makan la dulu...
cik ulat bulu ni peneman saya tido...

ok tak kalau saya jadi deejay????
eh..eh..cik nemo dan sasha the tiger pun ade teman saya masa saya tido...time kasih...

tapi yang paling rapat ngan sasha the tiger la...ke melaka pun saya bawak baru ni...heheh..

masa ni ayah ngah bawak saya merasa air masin....best nyer...

oh...lagi sekali ngan sasha the tiger.....

macam ni la saya...tak bergerak ke depan...habis2 pun saya meniarap balik....



2 comments:

lady elle said...

sedak kekoh stereng tu~~~!! lapo agoknye, mama x wi brekfas ye??

armouris said...

info tentang demam campak di SIHAT SELALU - Demam Campak Berjangkit