? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, September 17, 2012

Futsalll lah sangat kan....



Amaran : entry ini adalah tidak bergambar...

Fuuhhhh....hembus nafas dulu...bila tarik nafas ntah...
Memang satu pengalaman lah buat diri ni...
UMT anjurkan futsal inter PTJ....so diri ini gedik-gedik lah join kan...
Dah lama bebenor tak bersukan ni....
Siap pergi beli kasut futsal...papa awal-awal pesan beli yang murah jer...bukan main selalu pun....betul dah tu..heheheh...
So, perlawanan adalah hari Jumaat lepas, 14 September...
Anak-anak siap hantar kat umah nenek...

Natijahnyer...
Lutut telah melebamkan diri..
Cantik jer menepek kat lutut...
Aduh...main sampai tak leh nak kawal diri....
Tapi rasa pelik gak..dari mana datangnya tenaga 
Berlari atas ke bawah...bawah ke atas...
Padahal joging pun tak pernah....
Mungkn hormon excited melebihi segalanya...
Bukan tak rasa letih...letih tu usah kira lah...
Tapi masih boleh bertahan laa...

Menang????
Kah...kah kah....
Katanya dah lama tak bersukan kan..
Sukan futsal apatah lagi....
So, selamat mengkalahkan diri....hahahah..
Tapi kitorang puas hati...
Sebab main dengan happy..
Macam-macam insiden yang terjadi...
Mesti pengadil pun naik geli ketiak hati....
Dengan peraturan yang tak berapa nak faham...
Main hentam saje...
Tapi telah membuahkan minat kat dalam diri untuk bermain lagi...
Ala...daripada biarkan kasut tu diam jer bertapa kat dalam kotak kan...hehehehe...

Kaki masih sakit sekarang ni...
Nak berpijak pun ala-ala cover jer...
Nak merengek kat papa tak berani...
Nanti lagi kena bebel....huhuhuh..
So tahanlah sendiri-sendiri...

Sekian omelan dari orang yang tak pandai main futsal....

1 comments:

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy ak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..