? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, February 12, 2012

Happy 3rd Birthday Baizatul Marissa Ahmad Izzaq Idzhar

Sebenarnya birthday Marissa dah lepas...on 3rd Feb yang lepas..kebetulan lak Marissa ada balik Ganu..papa dia balik mau ambik itu duit BR1M....bestnyer...cik ma gak yang tak dapek...huhuh..takpela takde rezeki...






Dah alang2 marissa ade kat ganu...nenek nak sambut lah...biar lah kecik2 pun...sebab tak pernah celebrate pun birthday marissa kat sini...masa 1st year marissa kat sabah...2nd year marissa kat rompin...now baru ada can sambut ngan nenek ngan aki....alhamdulillah....









birthday girl with cikma...(aku ler tu)....makin besar makin sweet budak nih...heehehe..







pantang ajak bergambar...terus posing..perangai ni memang ikut cikma..hahahah...



Baizatul Marissa....mama dia serik sampai sekarang nak beranak lagi...trauma sungguh mama marissa masa nak lahirkan marissa tiga tahun lepas...dari klinik kesihatan rompin membawak ke hospital pekan pastu ke hospital kuantan lak...a long journey untuk melahirkan marissa...





yummiehh cake...habis malam tu jugak...tak panggil ramai pun...anak beranak kat dalam rumah tu jer..heheheh...





cake cutting session...abaikan reezq yang menyibuk....sibuk nak tiup lilin...sangat excited sebab aku selalu tunjukkan reezq video dia tiup lilin masa 2nd birthday dia november lepas...





happy family...alhamdulillah....




dah besar dah anak sedara aku nih...if arwah Qaireen ada, mesti dah sebaya Marissa dah...Baizatul Marissa = Qaireen Marissa....sweet kan???heheheh..






HAPPY 3RD BIRTHDAY MARISSA



CIKMA DOAKAN AGAR MARISSA BERJAYA DALAM KEHIDUPAN MARISSA



JADI ANAK YANG SOLEHAH



AMINNN.....







2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

hepi besday comel.. tak sabar nk celebrate birthday anak sendiri. kena tggu ogos nnti br lala genap setahun

IrinaSairah said...

Lekat Lekit,
Wajib celebrate tu..walaupun masa tu lala tak tahu lagi makna besday nih...wat kenangan...heheheh...