? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, October 5, 2011

Kembali......

Assalamualaikum semua....


Wah, setelah sekian lama bercuti panjang, dan setelah almost 2 minggu kembali bekerja, baru lah dapat menjenguk kat blog ni...terlalu banyak rasanyer benda yang nak dikongsikan, tetapi hilang begitu jer dari ingatan...ditambah pula dengan kesibukan sejak bergelar mama kepada 2 orang putera...segalanya menjadi suntuk...perlu pengurusan masa yang sangat cekap...apatah lagi bila dah kembali bekerja ni..


Bukannya tak dapat nak update semasa cuti bersalin, tetapi tahap kemalasan untuk meng'update' dari telefon...lainlah keypad telefonku sebesar keyboard pc ni ha...hehehe...


Kali ni tak nak berceloteh panjang sangat...just untuk memanaskan jari...dan semoga selepas ini lebih mencurah-curah idea untuk meng'update' blog yang dah sejuk beku ni...


Sedikit perkembangan diri ini, Alhamdulillah, diberi kesihatan olehNya...esqandars pun sihat-sihat saja, begitu juga dengan papa kepada esqandars..baik-baik sayang...eh, baik-baik sajer...hehehe...


Sekian dulu yer....jumpa lagi...hehehe...

3 comments:

tOyO said...

selamat..selamat..hehe

Baizura Mazlan said...

mana gambar baby kak???

IrinaSairah said...

toyo,
hik.hik...gini lah blogger suam suam kuku kekdahnyer..

baizura,
akan menyusul...hehehe