? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, October 19, 2010

Nak Citer Pe Ni???tak de topik la......

Mmmm...sekali lagi kekeringan idea untuk menaip....dalam kepala duk fikir pasal tempahan kenderaan boss nih...mulanya dah beres dah....last minit orang cancelkan pulak....dah takde kenderaan nak g Kenyir....aduh...pening kepala betul la......

Bila kepala dah pening...mula la serba tak kena jadinya...otak pun tetiba jadi blank dah...hari ni saya berpuasa...masuk hari ke-3 dah ni...pose ganti....time ada mood nak berpuasa ni..kena puasa lah..nanti dah takde mood...asyik tangguh2 jer...sedar2 dah nak masuk ramadhan balik...masa tu baru lah gelabah....hahahahah....

Mmmm...kali ni betul2 kering idea....so setakat ini sahaja...daaaa......

1 comments:

penglipur lara said...

hai ina...saya kembali berblogging...heheheh