? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, September 27, 2010

Let's Mandi Kolammmm!!!!!!!!!!

Rupa2nyer anak mama yang sorang ni suka mandi kolam...minatnye dikesan masa ktorang ke Pasir Gudang bulan puasa yang lepas...tapi normal la kan..sume budak suka main air kan??hehehe...
.
Mulanya dia macam takut2 gak...tak nak duk dalam air tu..bila lama2 tu...dah mula suka dah..hehheh...
.
auwww....terseksi lak...heheheeheh.....tak nak duduk lagi...
trying....tengok tangan dia, duk berpegang kat kak nurin...

still lagi tak confident...muka dah cuak dah..hehehehe...
senang2 letak atas pelampung...kolam ni agak besar, so air pulak, budak2 ni isi banyak...tak sesuai untuk reezq...lagilah mamat ni takut...senang2 duk je kat situ..heheheh..

sampai kecut jari2 tu..baru lah naik....hehehe...
.
So, hujung minggu baru ni...kebetulan pergi ke Giant, teringat lak kat kolam renang nih..so pergi la usha....hehehehe...nanti leh la reezq mandi ngan kakak marissa...heheheh....
.
tara....ni lah kolamnyer....sebelum tu kita praktis dulu yer...tak payah letak air...heheheh..kolam ni rendah jer...so selamat sket untuk reezq..heheheh....
esoknyer, barulah kita buat percubaan yang betul2 yer..heheheheh...siap letak air suam tu...sebab pagi tu hujan...hehehehhe....
dia lebih tertarik kat air tu pulak...leh camtu????
see....dia duk tepuk2 air tu...reezq...reezq.....
yang ni sesi kedua pulak...cuaca ok jer...so leh la mandi kat luar...kat garaj kete...heheheh...wah...rileks macam kat jakuzi la pulak mamat nih..hehehe..

itik tu langsung tak dilayannyer....
.
Tapi yang paling special i rasa yang ni lah...klassik gitu...kan kak marissa kan???cayalah....hahahhahahah.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.


3 comments:

Anonymous said...

AKU G SYOK TGOK HOK BOWOH SKALI TU.. LU STYLO LA BRO!!

rubbysuzy_86 said...

bpe hinggit kolam tu irina???

IrinaSairah said...

muroh jer suzi...14.00 jer..heheheh